Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Zöldek a csúcson!"

2010.07.07. 02:08 |  3 komment | hír küldése hír küldése | hír nyomtatása hír nyomtatása
Hornyák Ágnes és Orbán Adrienn világbajnok! Nyíregyházán rendezték a Főiskolás Világbajnokságot, ahol a magyar csapat aranyérmet szerzett. Az ETO jobbszélsője, Orbisz mesélt élményeiről.

...szóval érdemes volt feláldozni a pihenőidőnket erre, mert elmondhatjuk, hogy világbajnokok lettünk! Ezt már senki nem veheti el tőlünk! Megérte, akármibe is került.

 

 világbajnokok!

 

Három hét felkészülés volt a vb-re, egy hét Tatán, egy Tatabányán, meg egy hét Nyíregyházán. Először kemény edzések voltak; főleg az elején a védekezésen volt a hangsúly. A világbajnokságon a nőknél hét csapat volt, körbejátszás során hat meccset játszottunk. Az utolsó eredményétől függetlenül már megvolt az aranyérem, ezért nem koncentráltunk megfelelően a törökök ellen. Pedig magabiztosan kellett volna ellenük is nyernünk, és tét sem volt. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy meg is ünnepeltük az elsőségünket.

Ez jellemezte az egész eseményt és a válogatottat is, a nagyszerű hangulat! Hihetetlen jó volt a légkör a meccseinken, és a hotelban is. A lányokkal folyamatosan ugrattuk egymást. Luluval újságból vágtunk ki, és raktunk üzeneteket a többiek ajtajára, aztán persze ezt vissza is kaptuk.. A szabadnapot is élményekkel telin zártuk: állatkertben, strandon, moziban voltunk. Kaptunk egy Audi TT -t, nagyon élveztük: mindenki minket nézett Ágival! És hát a buli a vb után, az is világbajnokokhoz méltó volt!

Összességében a játékommal is meg vagyok elégedve. Volt, hogy én voltam többet a pályán, volt, hogy Csáki. Félidőnként váltottuk egymást. Attól függött a játékidőnk, hogy éppen kinek ment jobban.

Remélem, hogy a Klubban is tudok bizonyítani. Igaz, nagyon keveset tudtam pihenni, talán két hetet. Így viszont könnyebb lesz elkezdeni az alapozást. Remélem Csabi maximálisan fog tudni rám számítani, és egy ilyen évvel a hátam mögött, az erőnlétemmel sem lesz gond.

Most van még pár napom az első találkozóig. Ezt teljes kikapcsolódással töltöm, és persze esténként nézem a labdarúgó világbajnokságot. A spanyoloknak drukkolok, de mindegy ki nyer, csak ne a németek :-)

 

 

 

 

 
vissza az előző oldalra
 

Hozzászólások


3. Fekete Tamás (2010.07.08. 09:31)

Gratula a lányoknak.Hajrá Etoo!

2. Molnár Péter (2010.07.07. 10:02)

Gratulálok én is! Ugyan nem lett megemlítve, a fényképek V-Man munkáját dicsérik, köszönet neki!

1. Gálné Marcsi (2010.07.07. 07:30)

Mit is írhatnék egy ilyen lelkes interjú után.Mi is nagyon szurkoltunk nektek hogy meglegyen az áhított arany amit Lulu oly sokat emlegetett és várt.Összejött az már bizonyos.S bizony TI mind a ketten szép ée eredményes játékkal hozzátettétek amit kellett.Csak így tovább.Kívánom hogy a csapatban is gyönyörű eredményeket érjetek el és a BL trófea elnyeréséért tegyetek meg minden tőletek telhetőt.GRATULÁLOK mindenkinek,persze a szívemhez TI álltatok és álltok a legközelebb.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.